Spring naar inhoud

Dromerig

Ik hou van dit eiland. Of ik nu wandel, fiets of rondrijd met de auto, overal zie ik enorm schattige huisjes, mooie tuinen en prachtige erven waar ik dromerig naar kijk. Nu met de bloesem is het helemaal geweldig: genoeg fantasieën over hoe ik ooit op zo’n mooi, vrij plekje woon in een klein, kneuterig huisje (of een Tiny House!) met een prachtig erf en een adembenemende tuin vol leven. Maar tot die tijd geniet ik van het dromen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij