Spring naar inhoud

Weekendontbijtje

Ik hou ervan om in het weekend een speciaal ontbijtje te maken. Doordeweeks moet het vooral snel en moet ik er niet teveel over na hoeven denken, maar in het weekend vind ik het leuk om iets nieuws te proberen uit een van mn kookboeken en iets speciaals te maken om het weekend te vieren. Fruitcrumble uit de oven is favoriet, maar ook deze gebakken oats met chocolade en noten komt hoog op het lijstje, superlekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij