Spring naar inhoud

Over mij

“De levenskracht zit in de kleinste dingen. Niet in veel geld, carrière, een mooi huis, op vakantie gaan; in een mooie compositie, in een simpele melodie, in een glimlach, een knuffel, een appel, een slok water. We kunnen allemaal zoeken naar die kracht. Dagelijks.”

Ik ben Marijke, een creatieve duizendpoot. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Als medisch basispsycholoog ben ik geïnteresseerd in de menselijke natuur en geest en probeer ik mensen de geduldige, oprechte aandacht en interesse te geven die ze nodig hebben om te groeien. Als schrijver in al mijn poriën probeer ik mijn verwondering voor de wereld, mijn kennis van de psychologie en mijn liefde voor taal te uiten in mooie woorden en zinnen.

Mijn weblog is mijn online verzamelplek voor mijn passies: schrijven, fotografie, illustratie, reizen, levensfilosofie en de dagelijkse schoonheid. Ik hoop dat het je opvrolijkt, inspireert, aan het denken zet en laat genieten!

Wil je meer weten of wil je me wat vragen? Mail mij dan op info@mooisvanmarijke.nl of vul onderstaand contactformulier in. Ik probeer binnen een week contact met je op te nemen.🥰