Spring naar inhoud

Schaduw

Boek drie is misschien wel mijn favoriete deel van de Zeven Zussenserie. Dat komt misschien door de interessante persoonlijke ontwikkeling van de zus over wie het gaat. Star is een stille maar intelligente vrouw. Kort na haar adoptie werd haar zusje Cece geadopteerd en ze groeiden op in een steeds hechtere band waarbij Cece de stem was die Star niet durfde te laten horen, en Star de vaardigheden had om op papier te zetten wat Cece niet voor elkaar kreeg.

Maar meer en meer begint de symbiotische relatie met haar zus te knellen en wanneer hun vader overlijdt, voelt Star steeds duidelijker dat ze behoefte heeft aan een eigen leven. Ze besluit de brief van haar vader te openen en op zoek te gaan naar haar verleden. Die zoektocht brengt haar naar een paar prachtige plekken in Engeland en naar een paar bijzondere mensen die haar helpen in haar zoektocht.

In het boek volg je Stars zoektocht naar haar biologische afkomst, leef je met haar mee in haar worstelingen om zich los te maken van haar zus en haar eigen stem te vinden en te durven laten horen. Tel daarbij op de prachtige beschrijvingen van het fantastische Engelse landschap en de liefde voor dieren en botanica die veelvuldig in het boek langskomen en je snapt vást waarom dit mijn favoriete deel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij