Spring naar inhoud

Magic morning

Het is nog vroeg wanneer ik met de auto terug naar huis rijd van de supermarkt een paar dorpen verder. Ik word getrakteerd op een adembenemende ochtendshow van de zon. Door de nevels heen klimt ze als een scherp omrande oranjerode bal door de kale bomen omhoog, steeds feller. Het is een prachtig gezicht en spontaan besluit ik een kleine omweg te maken om een lange weg langs het Haringvliet te kunnen rijden. Maar het mooiste uitzicht is nog wel vlakbij huis, met de molen in mijn eigen dorp. Zonder erover na te denken zet ik de auto aan de kant en stap ik even uit om langer van dit schouwspel te genieten. Wat is de wereld prachtig.

2 antwoorden »

  1. Vorige week onderweg naar m’n werk zag ik ook een paar keer prachtige zonsopkomsten. Jammer genoeg kon ik niet aan de kant gaan staan, ik had het anders ook gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij