Spring naar inhoud

Haal gewoon adem

Voor mijn 30e verjaardag vier ik mijn ‘kinderfeestje’ met een keramiekworkshop in Dordrecht, bij de moeder van een vriendin. Heerlijk om met vijf volwassenen een middag te zitten prutsen met klei. De één wordt er stil en geconcentreerd van, de ander hyper van enthousiasme en iedereen vergeet compleet de tijd. Ik maak een huge theemok en probeer me niet te druk te maken om het eindresultaat maar gewoon te genieten van het maakproces. Stap voor stap bedenk ik wat me leuk lijkt om te proberen. Ik besluit mezelf op de theemok een belangrijke reminder mee te geven: haal gewoon adem (want eerlijk: heb jij vandaag al bewust diep doorgeademd?). Of-ie nou mooi wordt of niet, ik zal in ieder geval met een heel blij gevoel terugdenken aan deze superleuke middag wanneer ik er thee in schenk!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij