Spring naar inhoud

Koala en poes

Het is koud aan het worden, en het is ook al bijna de kortste dag van de maand. Weinig licht, weinig warmte. Dat vráágt om knussigheid binnen. En dus sta ik mezelf toe de hele dag in mijn koala-onecie rond te lopen. Dat vind poes Amira ook wel fijn: het ligt net zo zacht als op een dekentje. Ik vind het top.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij