Spring naar inhoud

Rotjeknor

Wat is Rotterdam toch een toffe stad. Als inmiddels volleerd dorpsmeisje vind ik de hoeveelheid verkeer en achtergrondgeluid behoorlijk overweldigend, maar ik blijf dól op de Skyline, de rivier, de bruggen, de knotsgekke combinatie aan architectuur en de bedrijvige sfeer in Rotterdam. Vandaag geniet ik voor het eerst van Rotterdam vanaf een watertaxi. Met een flink tempo en grof geweld knallen we door de golven van de rivier van de Euromast onder de Erasmusbrug door naar de kade naast het maritiem museum. Een kort stukje, maar al genoeg om het blije kind in mij te laten opspringen en rondhuppelen!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij