Spring naar inhoud

Reminder

Als je de eigenschap hebt alles wat je doet graag goed te doen, liggen er valkuilen op de loer. Die van perfectionisme bijvoorbeeld, of die van pleasen. En zeker binnen de setting van werk, val je daar snel in, in de drukte en verwachtingen van een bruisend bedrijf. Daarom is het goed om jezelf regelmatig te herinneren aan hoe het ook alweer zit: je mag je tijd nemen, op een bepaald moment is het gewoon goed genoeg en mag je doorgaan en je zult altijd mensen houden die het niet met je eens zijn. Je bent nou eenmaal geen pizza, hihi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij