Spring naar inhoud

Mijmertijd

De vroege ochtend is mijn moment. Als iedereen nog in bed ligt en ook de zon nog slaapt, kruip ik achter de eettafel voor mijn ochtendroutine. Lichtlamp tegen de winterdip, een glas water voor wat benodigde hydratatie, mijn dagboek om mijn hoofd leeg te schrijven en mijn ochtendvragen om de dag met bewuste intenties en dankbaarheid te starten. En sinds de jaarwisseling is daar een fijn onderdeel aan toegevoegd: een dagelijkse meditatie volgens de filosofie van de Stoa. Heerlijk om me ’s ochtends te laten inspireren en te mijmeren over eeuwenoude woorden van wijsheid en inzicht. Het geeft iedere dag een krachtige start!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij