Spring naar inhoud

In de schemer fluit de merel

In het boek ‘In de schemer fluit de merel’ wordt je meegenomen naar een flatgebouw in een buitenwijk van Stockholm. Hier wonen drie eenzame mensen. Elizabeth is in de vijftig en depressief. Ze sluit zich voor alles en iedereen af en zakt steeds verder weg in haar duisternis. In dezelfde portiek wonen Elias, een stille, geheimzinnige jonge kunstenaar en Otto, een gepensioneerde boekhandelaar die zijn vrouw is verloren. Drie totaal verschillende mensen, die elk op hun eigen manier worstelen met eenzaamheid en gekwetstheid.

Beginnend met een verkeerd bezorgd pakketje, ontstaat er voorzichtig contact tussen hen. Hoewel dat in eerste instantie niet voor iedereen gewenst is, groeit er langzaam een vriendschap, gebaseerd op de gedeelte liefde voor literatuur, verhalen en kunst. Langzaam maar zeker ontstaat er een band tussen de drie en helpen ze elkaar in toenemende mate om weer vertrouwen te krijgen in het leven, weer liefde toe te laten in hun hart en het beste uit zichzelf te halen.

Een prachtig boek, vol sfeervolle beelden en mooie dialogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij