Spring naar inhoud

Musicbreak

Gefocust werken in een vast ritme van 25 minuten met 5 minuten pauze. Het werkt enorm goed voor mij om productiever te werken. Vandaag vul ik mijn kleine pauzetjes in met muziek. Heerlijk om tussen het focussen door even te zingen, fijne muziek te horen, me te laten gaan. En wat voel ik me gezegend dat ik instrumenten bespeel en kan zingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij