Spring naar inhoud

Natuur en cultuur

Aan het begin van onze wandeling stuiten we op dit fantastische kunstwerk, vakkundig en prachtig uit een boomstam gesneden. Perfect in harmonie met de mooie omgeving, een naadloze overgang van natuur naar cultuur en weer terug. Waar begint natuur eigenlijk en waar houdt zij op? Wij mensen zijn ook natuur, dus is alles wat wij maken dan ook natuur, net zoals alles wat door dieren wordt gemaakt? Waar begint natuur en waar houdt ze op? Wanneer ik dit soort door mensen gemaakte pracht zie, weet ik oprecht het antwoord niet.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij