Spring naar inhoud

Druppels als parels

Ik hou ontzettend van mistig weer. De mystiek, de dromerigheid, het beslotene.. ik vind het heel fijn. Vandaag heb ik mezelf als doel gesteld om bewust op zoek te gaan naar schoonheid in het winterse landschap van mijn werk. Om ook daar waar alles is uitgebloeid de charme van de natuur te zien en te genieten van wat er is. Ik geniet ervan om nu de prachtige vormen te kunnen zien van bomen die zomers een simpele bolvorm tonen. Ik voel me verwonderd door de schoonheid van regendruppels aan de sprietjes van een uitgebloeide bieslookbloem. Maar het allermooiste vind ik de dauwdruppels die als parels op een groen blad liggen van een winterharde groente in de moestuin. Prachtig toch?!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij