Spring naar inhoud

Joy to the world

Wat is Maestro toch een heerlijk programma. Sander en ik kijken zo nu en dan een aantal afleveringen achter elkaar terug en genieten dan met volle teugen van de prachtige klassieke muziek, de grappige momenten achter de schermen, het gevatte commentaar van jurylid Dominic. Ook vanavond is het weer hilarisch, met een geluidseffectpaneel van Dominic in plaats van live publiek en weer heerlijke muziek. Maestro is echt een joy to the world!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij