Spring naar inhoud

Alle dieren tellen mee

Alexis Fleming is net in de dertig en letterlijk doodziek door de ziekte van Crohn. Terwijl ze in het ziekenhuis te horen krijgt dat ze nog maar enkele weken te leven heeft, heeft zij echter hele andere dingen aan haar hoofd: zo goed mogelijk voor haar kwetsbare huisdieren zorgen. Wanneer een paar maanden later haar huwelijk op de klippen loopt en haar beste hondenmaatje alleen op de operatietafel overlijdt, neemt ze een besluit: ze zet zich met alles wat ze heeft in voor zieke, zwakke dieren en start een hospice voor terminaal zieke dieren.

In dit boek wandel je mee met Alexis’ intense, ontroerende en hartverscheurende reis langs leven en dood. Ze verhaalt van immens diepe vriendschap met en liefde voor en van talloze dieren met prachtige karakters. Ze laat je nadenken over wat het leven de moeite waard maakt en hoe belangrijk een waardige, liefdevolle dood is. Dit boek laat je achter met een diepe verwondering en waardering voor het leven, hoe ziek of kwetsbaar ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij