Spring naar inhoud

Leesdag

Het eerste weekend van het jaar en onze agenda is leeg. Geen plannen. Geen verplichtingen. Wat een luxe. We slapen zonder wekker, blijven de hele ochtend in bed, lezen ons boek en ik spring een klein gat in de lucht als mijn nieuwe Flowmagazine perfect getimed door de brievenbus valt. Deze dag is een leesdag en dat het buiten regent maakt het alleen maar kloppender.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij