Spring naar inhoud

Kantoorhond

Thuis heb ik tijdens het werken regelmatig gezelschap van Abel, maar als ik op werk ben heb ik ook niet te klagen. Daar heb ik de eer in het gezelschap te zijn van een imposante maar lieve hond, Scooby. Hij kan heerlijk tegen je aan schurken en hangen, tevreden op zijn kussen liggen snurken en enthousiast kwispelen als je van de WC terugkomt. Wat ik ook voor werk ga doen later in mijn leven, ik hoop dat ik altijd een kantoordier mag hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij