Spring naar inhoud

Knuffelvriendje

Weelderige moestuinbakken op de hoek van een steegje trokken mijn aandacht en maakten me nieuwsgierig naar waar het steegje heen ging. Zo belandde ik twee dagen geleden op dit heerlijke plekje in hartje Leeuwarden. Een prachtig aangelegde en onderhouden tuin die als een weelderig park om de oude karakteristieke gebouwen heen ligt. Vandaag ben ik hier weer en ben ik voor de tweede keer op hetzelfde bankje neergestreken om lekker te lezen en schrijven. Tot mijn verrassing krijg ik voor de tweede keer gezelschap van mijn knuffelvriend: hij vlijt zich lekker naast me neer en miauwt instemmend als ik hem kriebel. Hij en ik, meer dan genoeg, ik ben blij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij