Spring naar inhoud

Als toetje

Mijn midweek alleen in Friesland zit er bijna weer op. Ik ben met de trein een paar plaatsen opgeschoven om in Steenwijk een vriendin te ontmoeten in haar lunchpauze op werk en als toetje ben ik op een fijn plekje in dit prachtige park gaan zitten, in kleermakerszit op het gras met uitzicht op dit prachtige prieeltje en (niet op de foto) een fantastisch landhuis in Jugendstil. Het paadje naast me brengt allerlei nieuwsgierige en knuffelgrage honden langs en ook vandaag is mijn boek weer mijn beste metgezel. Een prima afsluiter van de week voor ik weer aan de lange terugreis begin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij