Spring naar inhoud

Vermooiing

Ik hou van deze stad en dit eiland en hoewel ik de rust en schoonheid van de polders en de natuurgebieden steeds meer verkies boven de drukte en bedrijvigheid van de (binnen)stad, kan de stad me nog steeds spontaan laten glimlachen. Zoals de straatkunst in deze relatief onaantrekkelijke wijk: die vermooiing (ik weet het: het is eigenlijk verfraaiing maar ik vind dit leuker klinken!) is iets relatief kleins, maar het maakt zó’n groot verschil!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij