Spring naar inhoud

Vergeten hoekje

Hoewel ik Dordt op mijn duimpje ken, vergeet ik soms dat er prachtige hoekjes zijn hier en daar. Zoals dit prachtige, rustige plekje aan het water. We hebben een afspraak maar zijn iets te vroeg en terwijl we een rondje fietsen, bedenk ik me weer dat dit plekje er is. Zo met je rug naar de woonwijk en voor je neus een eenzame roeiboot en het kabbelen van de rivier, vergeet je bijna dat je midden in Dordrecht zit. Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij