Spring naar inhoud

Herwaardering

Toen de corona-pandemie uitbrak en daardoor de badminton niet kon doorgaan, vond ik dat eigenlijk niet eens zo heel erg. Iedere woensdag na werk snel eten en naar de sport was een beetje een gewoonte geworden wat langzaam als een ‘moetje’ was gaan voelen. Maar vandaag gaat de badminton voor het eerst weer door ná de corona-pandemie. De afgelopen drie maanden hebben me doen realiseren dat ik het toch wel heel fijn vind om iets met sport en beweging te doen, dat ik het groepje mensen wat er bij hoort heel leuk vind en dat ik het dus eigenlijk toch wel erg waardeer! Wat heerlijk om zo weer even je leven en de onderdelen daarvan te hertaxeren en dus ook te herwaarderen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij