Spring naar inhoud

Knus en huiselijk

Moe, ongesteld en gewoon niet zo goed vooruit te branden. Die dagen mogen er ook zijn. En eigenlijk geniet ik er dan ook wel weer van als ik er aan toe geef: lekker in m’n trainingsbroek op de bank, de deur naar het zomerse buiten open, katjes om me heen en iets simpels doen om mezelf bezig te houden. Een lapje haken voor de door-vrienden-gemaakte-lapjesdeken van een vriendin bijvoorbeeld. Dat is ook iets waar ik best wel blij van word: weer iets nieuws leren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij