Spring naar inhoud

In het huwelijksbootje

Bijna een jaar geleden stapten Sander en ik in het huwelijksbootje. Als bruiloftscadeau hadden we nog een dagje uit tegoed wat daar mooi op aansloot. Wat een heerlijke dag. Een paar slagen peddelen, een paar knoflookolijven eten, weet een paar slagen peddelen, dan even om ons heen kijken naar planten, dorpjes en dieren. Het voelt als vakantie en we zijn zo gelukkig met elkaar in dit huwelijksbootje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij