Spring naar inhoud

Wolkenkunstwerk

Lange weken vol prachtig zomerweer zijn heerlijk, goed om je aan op te laden. Maar wel wat heftig soms, al dat felle licht en de warmte. Ik geniet nu enorm van de wat koelere dagen, de prachtige wolkenluchten, de verfrissende regen en hoe goed dat is voor mijn tuintje. En zo nu en dan raak ik verwonderd van de prachtige vormen en kleurschakeringen in de lucht. Ik kan er uren naar kijken. Het is toch net een kunstwerk??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij