Spring naar inhoud

De rivier en ik

Vandaag ga ik in de herkansing. Poging twee op het mooie afgelegen plekje van het eiland. Ook nu staan er weer een heleboel fietsen, maar ik zie weinig mensen dus waag het erop. Het pad loopt pal naast de rivier en op een mooi plekje besluit ik eventjes te pauzeren en mijn boek te lezen. Het is warm genoeg om in de schaduw zonder vest op het gras te zitten en het zacht klotsende water tegen de keien maakt me rustig. Wat heeft een mens eigenlijk weinig nodig om gelukkig te zijn: gewoon de rivier en ik, dat is eigenlijk al genoeg. En met een mooi boek erbij is het alleen nog maar beter. Als ik vervolgens ook nog een prachtig paadje ontdek voor mijn weg terug naar de fiets, is het geluk compleet. Klein geluk, maar het voelt o zo groot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij