Spring naar inhoud

Eindeloze lanen

Wat ik zo heerlijk vind aan het eiland van Dordrecht, zijn – naast de prachtige binnenstad natuurlijk – de lange dijken, de eindeloze lanen met bomen aan weerszijde. Tijdens mijn lange fietstochten over het eiland brengen de bomenrijen me tot rust. Een bocht in de dijk als ijkpunt en na elke bocht verschuift je doel. Het heeft iets meditatiefs en de schoonheid beneemt me steeds weer de adem. Vanavond geniet ik ervan vanuit de auto. Op weg naar een afgelegen plekje op het eiland om te gaan wandelen schrokken we van de hordes mensen die op pad waren en besloten we een rondje te rijden met de auto in plaats van te wandelen. En ook vanuit de auto maakte ik verrukte kreetjes van verwondering bij het zien van de eindeloze lanen van Dordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij