Spring naar inhoud

Eindeloze lanen

Wat ik zo heerlijk vind aan het eiland van Dordrecht, zijn – naast de prachtige binnenstad natuurlijk – de lange dijken, de eindeloze lanen met bomen aan weerszijde. Tijdens mijn lange fietstochten over het eiland brengen de bomenrijen me tot rust. Een bocht in de dijk als ijkpunt en na elke bocht verschuift je doel. Het heeft iets meditatiefs en de schoonheid beneemt me steeds weer de adem. Vanavond geniet ik ervan vanuit de auto. Op weg naar een afgelegen plekje op het eiland om te gaan wandelen schrokken we van de hordes mensen die op pad waren en besloten we een rondje te rijden met de auto in plaats van te wandelen. En ook vanuit de auto maakte ik verrukte kreetjes van verwondering bij het zien van de eindeloze lanen van Dordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij