Spring naar inhoud

Knutselontbijt

Het is een beetje een nieuwe gewoonte, maar wel ééntje waar ik erg blij van word. Een paar dagen in de week begin ik mijn ochtend rustig met ontbijten en knutselen. Mijn bullet journal erbij, een verzameling mooie plaatjes, papiertjes, stickers en stiften en dan aan de slag. Het is een heerlijke manier om mijn ochtend rustig te beginnen met iets moois en meteen eventjes te kunnen schrijven over wat er de vorige dag is gebeurd of hoe ik me voelde. En sinds ik – eind maart – begon met journalen op deze manier is mijn dagboek een feest om doorheen te bladeren: pagina na pagina vol mooie plaatjes, composities en quotes in handlettering. Leuk, ik denk dat ik deze gewoonte erin houd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij