Spring naar inhoud

Hou vol

Boodschappen doen ging van heerlijk rustig naar onwennig en stressvol, naar absurd druk naar nu weer ongeveer zo rustig als dat het altijd was. Toch merk ik nog steeds dat ik wel meer op mijn hoede ben in de supermarkt: ik probeer toch mijn afstand te bewaren en voel toch de spanning van sommige andere klanten die met mondkapjes en handschoenen paniekerig boodschappen doen. Deze boodschap staat op de reclameschermen in het winkelcentrum. Het doet me glimlachen. Even geen reclame voor welk onnodige product of dienst dan ook, maar een bemoedigende boodschap voor iedereen. Hou vol, houd moed, het komt goed. Houd afstand, blijf binnen, probeer er wat van te maken. Alle emoties horen erbij, soms is het prima te doen, soms vlieg je tegen de muren op, het is allemaal oké. Het gaat nog wel even duren maar met kleine bemoedigingen, gaan we het vast volhouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij