Spring naar inhoud

Hou vol

Boodschappen doen ging van heerlijk rustig naar onwennig en stressvol, naar absurd druk naar nu weer ongeveer zo rustig als dat het altijd was. Toch merk ik nog steeds dat ik wel meer op mijn hoede ben in de supermarkt: ik probeer toch mijn afstand te bewaren en voel toch de spanning van sommige andere klanten die met mondkapjes en handschoenen paniekerig boodschappen doen. Deze boodschap staat op de reclameschermen in het winkelcentrum. Het doet me glimlachen. Even geen reclame voor welk onnodige product of dienst dan ook, maar een bemoedigende boodschap voor iedereen. Hou vol, houd moed, het komt goed. Houd afstand, blijf binnen, probeer er wat van te maken. Alle emoties horen erbij, soms is het prima te doen, soms vlieg je tegen de muren op, het is allemaal oké. Het gaat nog wel even duren maar met kleine bemoedigingen, gaan we het vast volhouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij