Spring naar inhoud

Hollands glorie

In deze tijden waarin grenzen dichtgaan en we ons terugtrekken binnen onze eigen landsgrenzen, ben ik dolblij dat ik in Nederland woon. En dat ik op zo’n prachtig eiland woon. Hoewel ik via Instagram toch ook wel veel internationale illustrators en andere kunstenaars volg, vind ik het wel troostend om mezelf in deze tijd te trakteren op een beetje Hollands Glorie: stroopwafels bij mijn thee tijdens het werken, opgewarmd met de stoom uit mijn mok. Het is klein geluk in een tijd vol grote onzekerheid en dat kan ik nu extra goed gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij