Spring naar inhoud

Dromen geven hoop

Ik heb altijd van tekenen gehouden. Bij het uitzoeken van mijn archiefspullen kwam ik stapels en stapels tekeningen tegen. Sommigen vond ik behoorlijk indrukwekkend voor een meisje van de basisschool, anderen waren meer van hetzelfde (duizend pony’s en plattegronden van maneges…). Ook nu nog vind ik tekenen ontzettend leuk en stiekem droom ik ervan om naast mijn schrijfwerk ook freelance illustratie opdrachten te doen. Maar daarvoor moet ik eerst beter worden in wat ik doe. Door deze quarantaineperiode voel ik me uitgenodigd om juist nu meer tijd te besteden aan mijn droom: ik teken wat af, oefen met verschillende materialen en volg workshops en tutorials. Vandaag deed Sander met me mee met een workshop portrettekenen, met als uitdaging het op jezelf te laten lijken. We hebben onszelf verbaasd en ik ben echt superblij met het resultaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij