Spring naar inhoud

Mijn hoekje

Dit is wat ik wilde. Precies dit. Zachtgroen op de muur. Een comfortabele stoel. Mooie platen op de muur, ter inspiratie. Plant. Tafeltje voor een kop thee en een boek. En een goede leeslamp. En kijk nu toch eens! Wat ooit maar een idee was, is er nu echt. Stap voor stap waargemaakt. En dan ook nog m’n hele knuffelfamilie op bezoek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij