Spring naar inhoud

Kookkriebels

Aan de muur bij een Turkse bakker. Ik word blij van mooie foto’s en foto’s van kruiden, verse groenten en flesjes olie geven me altijd de kriebels om lekker te gaan kokkerellen. Lekker experimenteren met smaken en texturen, het is zo leuk om te doen. Maar af en toe een Turks pizzaatje gaat er zeker ook gewoon in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij