Spring naar inhoud

Het wonder van kleur

Kleuren zijn medicinaal geloof ik wel eens. In mijn slaapkamer maakte de felblauwe muur me soms verdrietig of passief. Het groen wat we eroverheen verfden vind ik juist zo mooi dat het mijn hart doet opspringen. De kleurencombinaties van mijn zomerse hippiebroeken maken me elke dag vrolijk en een maaltijd met ingrediënten van allerlei kleuren vind ik veel leuker om te maken. En dan hebben we het nog niet over creativiteit gehad. Want voor mij is een winkel vol kunstbenodigdheden een kleureldorado. Al die potloden, een hele wand vol, in al die prachtige tinten, soms wel 150, allemaal even mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij