Spring naar inhoud

Thuis zijn is hemels

Ik kan me zo gelukkig voelen als ik zo’n tafereel tegenkom. Mijn lieve huisgenootjes, het prachtige patroon van m’n mooie dekbed, de zachte kleur van het groen op de muur, een gitaar aan de muur, een plant in de hoek, m’n grote fluffy teddybeer in bed. Even voel ik me zo vervuld van het eenvoudige geluk. Meer heeft een mens niet nodig. Of ik in ieder geval (meestal) niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij