Spring naar inhoud

Lazy afternoon

Na een koude mislukte poging op de (zo bleek later, afgelaste en dus) niet vindbare kerstmarkt eindigen we met een kop warme chocolademelk onder een plaidje op de bank met klassieke muziek aan. Eigenlijk is dat veel fijner dan in een drukke binnenstad rondlopen. Rust, mooie muziek, warmte en elkaar. Meer hebben we eigenlijk niet nodig. En dan zijn schattige katten alleen maar een mooie bonus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij