Spring naar inhoud

Klerenblijheid

Ik heb niet zoveel met shoppen en mode. Toch word ik doorgaans heel blij als ik mijn kledingkast opendoe. Blije sokken in overvloed, het is een kleurrijke verzameling waar ik iedere morgen iets moois uit mag zoeken. Mooie, kleurrijke hippiebroeken in de zomer, vol herinneringen aan Thailand en Maleisië. En de rest van de kleding die me herinnert aan vriendinnen. Die spijkerbroek van de kledingruil bij Roos, die schoenen die van Camilla zijn geweest. Ik draag lieve mensen en fijne herinneringen met me mee, met elk kledingstuk wat ik uit de kast pak. En daarom ben ik dol op mijn kleren, of ik er nou fashionable uit zie of niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij