Spring naar inhoud

Één dag cadeau

In een katholieke kerk in België kwam ik voorbij deze poster. Het bracht een glimlach op mijn gezicht. Want komend jaar is een schrikkeljaar. Dat betekent één dag extra om mooi in het leven te staan, oog te hebben voor de mensen en schoonheid om je heen en een goed mens te zijn. Ik denk dat dat een prachtige benadering van de jaarwisseling is en het beste goede voornemen wat je je kunt maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij