Spring naar inhoud

Rust en ruimte

Weer terug van vakantie is het altijd de kunst om je vakantiegewoontes een beetje vast te houden. Minder op de telefoon, minder van mezelf moeten en steeds maar bezig zijn met opruimen en kleine klusjes en in plaats daarvan wat meer tijd besteden aan kleine vakantiedingen. Tijdschriften lezen, mooie platen eruit knippen en in mijn dagboek plakken, kopjes thee drinken voor de verwarming, dagboek schrijven. Of zoals nu: dat allemaal tegelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij