Spring naar inhoud

Grillige schoonheid

Een prachtige boom in het park naast mijn werk. De prachtige grillige groei vol kracht wordt nog meer geaccentueerd door het sterke contrast van de natte bast tegen een zonnige achtergrond. Al loop ik een beetje haastig mijn rondje in mijn vandaag wat korte pauze, ik sta even stil en geniet van deze natuurpracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij