Spring naar inhoud

Liefde is goed genoeg

Een relatie is niet perfect. Hoe attent, liefdevol en geïnteresseerd je ook kunt zijn, je laat altijd steekjes vallen. Als je moe bent of geïrriteerd, emotioneel of te veel in je hoofd bezig met je eigen zorgen. Het is niet erg. We zijn mensen en imperfectie hoort erbij. Als de liefde oprecht is en we ons best (blijven) doen, is het goed genoeg. Dat is liefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij