Spring naar inhoud

Lees en verdwijn

Lezen is altijd een grote hobby van mij geweest, maar in het grotemensenleven is wel gebleken dat ik me daar wat bewuster toe moet zetten. Dat probeer ik dan ook te doen. Om mezelf aan te moedigen houd ik van ieder fijn bevonden boek een recensietje bij. En het beste is als iemand anders een boek aanraad die perfect bij mij past en waardoor ik me een aantal dagen verlies in een fijne, andere, paralelle werkelijkheid. Heerlijk!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij