Spring naar inhoud

Lees en verdwijn

Lezen is altijd een grote hobby van mij geweest, maar in het grotemensenleven is wel gebleken dat ik me daar wat bewuster toe moet zetten. Dat probeer ik dan ook te doen. Om mezelf aan te moedigen houd ik van ieder fijn bevonden boek een recensietje bij. En het beste is als iemand anders een boek aanraad die perfect bij mij past en waardoor ik me een aantal dagen verlies in een fijne, andere, paralelle werkelijkheid. Heerlijk!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij