Spring naar inhoud

Tijd is mijn vriend

Een wandeling in mijn pauze. Zonder route, alleen navigerend op mijn zintuigen. Waar ik het meest zie wat ik mooi vind, daar loop ik heen. Terwijl ik ondertussen enkel de tijd een beetje in de gaten houd. Heerlijk vind ik dat. En het fijnste is dat er niks hoeft. Dat ik alle tijd heb voor een gesprekje met een zingende glazenwasser. Of voor een spontane knuffelsessie met een kat op straat en een grote Bernersennenhond die wordt uitgelaten. Die spontaniteit en vrijheid is waar ik energie van krijg en van oplaad voor de rest van mijn werkdag.

Ook nog een mooi artistiek plaatje van dezelfde wandeling:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij