Spring naar inhoud

Tijd is mijn vriend

Een wandeling in mijn pauze. Zonder route, alleen navigerend op mijn zintuigen. Waar ik het meest zie wat ik mooi vind, daar loop ik heen. Terwijl ik ondertussen enkel de tijd een beetje in de gaten houd. Heerlijk vind ik dat. En het fijnste is dat er niks hoeft. Dat ik alle tijd heb voor een gesprekje met een zingende glazenwasser. Of voor een spontane knuffelsessie met een kat op straat en een grote Bernersennenhond die wordt uitgelaten. Die spontaniteit en vrijheid is waar ik energie van krijg en van oplaad voor de rest van mijn werkdag.

Ook nog een mooi artistiek plaatje van dezelfde wandeling:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij