Spring naar inhoud

Hallo vriendjes

Knuffels zijn in mijn ogen niet enkel voor kinderen. Ook als 26 jarige slaap ik nog graag regelmatig met m’n knuffelbeer en ik geniet er elke dag van om mijn knuffels neer te zetten als ik het bed heb opgemaakt. Soms kom ik een grappig scenario tegen doordat Sander ze al heeft neergezet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij