Spring naar inhoud

Nazomeren

September kondigt voor mij altijd de herfst aan. Misschien omdat dan altijd school of opleiding weer begon en het dan voor je het weet weer winter was met korte dagen en regenachtig weer. Daarom geniet ik nu extra van alle tekenen van nazomer. Elke zonnestraal, elke bloeiende bloem vangt mijn blik en laat me even genieten. Ik bouw een zomervoorraadje op in mijn hoofd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij