Spring naar inhoud

Kleurrijk

Kleurrijke kleding is iets waar ik superblij van word. De was ophangen is altijd een feest van kleur en iedere zomerochtend mag ik kiezen tussen verschillende prachtige, kleurrijke broeken uit Azië. En nu ik de opruimmethode van Marie Kondo heb uitgeprobeerd, is het openen van mijn kledingla óók een feestje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij