Spring naar inhoud

Wonderful world

Wat een prachtige wereld. Dat denk ik regelmatig. Door mooie bloemen, lieve dieren, een onverwachtse glimlach, een leuk gesprek met iemand in de kringloop. Het leven is ook vaak genoeg irritant, vermoeiend of teleurstellend. Maar door bewust te kijken naar de mooie dingen, de kleine momenten van geluk, voel ik me over het algemeen een geliefd, gezegend en gelukkig mens. Dit bord stond bij het grofvuil in onze hal. Hij staat nu in de hal bij de lift, om me elke dag te herinneren aan hoe mooi deze wereld is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij