Spring naar inhoud

Plopcorn

De beste vriend van Sander is er. Die komt wel vaker en dan kijken de mannen de hele avond serie op de bank met bier en wat lekkers. Ik trek me boven terug in mijn hoekje met klassieke muziek en mijn boek. Tot Sander me roept: ze gaan popcorn maken en ik vind het vast leuk om te kijken. Jaaaa! Vol verwondering hang ik boven het glazen deksel van de pan en wacht in spanning tot de kleine gele maïsjes als door een wonder ‘plop’ zeggen en veranderen in een luchtig wit wolkje popcorn. Of plopcorn, zoals ik het leuk vind klinken. Plop, plop, plop. Kost geen reet en wát een plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij