Spring naar inhoud

Kiemwonder

Dat er uit een heel klein zaadje een heel plantje kan komen, blijft bijzonder. In de moestuin zie je het proces pas als de eerste groene sproetjes boven de grond uitkomen. Maar sinds kort experimenteer ik met kiemgroenten. De zaadjes zie je vanaf het begin stap voor stap ontkiemen tot miniplantjes. Heel erg leuk om te zien en lekker tussen m’n sandwich of door de salade. Een nieuwste variant is mungbonen kiemen in een melkpak. Fascinerend dat ik in zo’n donker hol voor zo weinig geld en met zo weinig moeite kraakverse taugé kan kweken. Love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij